Toon- en informatieruimte

Voor inspiratie, informatie en vrijblijvend advies over uitvaartmogelijkheden


Om nabestaanden en hen die zich willen voorbereiden op hun afscheid nog persoonlijker van dienst te kunnen zijn, beschikken wij sinds juni 2015 over een toon- en informatieruimte; "Ruimte rondom Afscheid".

Ruimte rondom Afscheid biedt u de gelegenheid om u in alle rust, geheel vrijblijvend te oriënteren op de verschillende mogelijkheden rondom een persoonlijk en passend afscheid.

In de toonruimte bevindt zich o.a. een kleine collectie uitvaartkisten, opbaarmogelijkheden,  grafornamenten, gedenkbeelden en urnen. Maar ook verschillende boeken rondom afscheid en verliesverwerking, voor zowel volwassenen als kinderen.  

Aan de wand treft u enkele schilderijen van Rie Horstman-Bartels aan, waarin op een bijzondere en indrukwekkende wijze het gevoel van verlies en emotie is weergegeven.

Daarnaast is er bij Ruimte rondom Afscheid ook ruimte voor een persoonlijk gesprek. Wij kunnen samen met u kijken naar verschillende uitvaartmogelijkheden; in elke gewenste stijl en voor elk budget. Wij adviseren u graag bij het écht persoonlijk maken van een afscheid en luisteren hierbij vooral naar uw wensen. De begeleiding van kinderen heeft hierbij onze bijzondere aandacht.

De sfeer bij Ruimte rondom Afscheid is warm en huiselijk. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak bij ons voelt en dat u weet dat uw wensen bij ons in goede en vertrouwde handen zijn.

"Ruimte rondom Afscheid" is op afspraak geopend.